Nekaj zgodovine!

V našem računovodskem servisu že od leta 1997 vodimo poslovne knjige in davčno svetujemo številnim slovenskim podjetjem. Poslovne knjige vodimo gospodarskim družbam, samostojnim podjetnikom, društvom in zavodom.

V našem podjetju je zaposlenih 7 strokovnjakinj, od tega 3 davčne svetovalke z licenco, pridobljeno pri Davčno izobraževalnem inštitutu. Vodja servisa ima opravljen izpit za vodenje računovodskih servisov, pridobljen pri Gospodarski zbornici Slovenije. Za področje delovnih razmerij, imamo zaradi specifičnega znanja, zaposleno posebej usposobljeno strokovnjakinjo.

Zagotavljamo profesionalno izvedbo naših storitev, ki izvira iz večletnih izkušenj in sodelovanja z našimi strankami. Redno se izobražujemo o spremembah v zakonodaji in redno spremljamo novosti davčnih in drugih predpisov za vodenje poslovnih knjig.

Računovodski skeč

Naša vizija

V našem računovodskem servisu vas pozorno poslušamo, ocenimo vašo situacijo in razvijemo pristop, ki je prirejen za doseganje vaših poslovnih ciljev.

kako vam lahko pomagamo?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo vaše podjetje dvignili na višjo raven!

Nudimo vam strokovno vodenje knjig in davčno svetovanje.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljeni na "dovoli piškotke" za zagotovitev najboljše uporabniške izkušnje . Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi", potem te piškotke sprejemate.

Zapri